Sunday, January 24, 2010

"The Sweetest Smile Contest"

Assalamualaikum..

Buat ke-2 kalinya dalam sejarah sy menulis blog & ke dua2 nya dlm minggu ini-->saya join contest.
Tapi yg ni tarikh luputnya adalah esok.so sy masih sempat kot berbanding contest kunci aritu yg saya terlambat sejam.haha.
saya tak brapa sure contest mcm ni elok ke x.,tp bg saya tak per kot .,,sbb xder niat nk jd model pon..hehe..hanya suka2 & mengeratkan silaturrahim sesama penulis blog...hehe x psl2.. ok..baik kite teruskan dgn contest ini.

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER -ok saya adalah layak sbb saya ada blog

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)- DONE

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk - DONE

http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang - DONE

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye.. - DONE





(copy banner ni skali ek)

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..
- maka yg ini saya nak upload 2 gambar yg saya senyum. harapnya cukup manis macam epal..hihihi


ini adalah gamba yg korang tgk kat tepi ni..profile photo.dh senyum habiss ni

yg ni plak gamba senyum tgh panas terik.nenene

7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection..
- Ok Delisya's Collection jual mcm2 scarf tp lebih kepada pashmina & shawl yg bagi saya sgt cute & menarik(bukan nk puji tapi betull lah) & lebih menariknya die pon tunjuk cara2 nk pakai shawl die tu. satu cara terbaik utk org2 yg tingin nak pakai tp tak reti pakai. w'pun saya x pakai pashmina kat kepala., saya mmg suka pakai pashmina buat selimut dlm ofis.tu sebab sy suka dtg blog ni utk tgk2 pashmina cute ni.itu saje kot.

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.-DONE

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati

e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010

HADIAH : Boleh tgk sendiri kat blog Puan punya contest.

1 comment:

mommie nard said...

salam dah view....
ok semua
gudluck