Friday, March 16, 2012

Setahun..



Assalamualaikum..
Lamanya dah lebih setahun tak update blog..username & password pun dah lupa.hehe..
masa berjalan sangat laa laju..kadang2 tak sedar pun.. dh sampai tahun 2012 ..dah habis pun 75 hari tahun ni .. ada lagi 291 hari utk dimanfaatkan dalam tahun 2012. hehe main kira2 pulak.
Alhamdulillah., kami dah hampir 4 bulan berpindah ke rumah sendiri di Puchong.. tak yah rugi2 nak bayar sewa rumah lagi..sekarang bayar pun tak rasa stress sgt sbb at least boleh jadi hak sendiri.hehe...tapi kat umah belum lg pasang unifi ;p so mmg tak dapat nak online.
Alhamdulilllah jugak, perkahwinan pun dh nak masuk tahun ke 4..(belum lagi..ada lagi 6 bulan)hihi & InsyaAllah., kehidupan akan lebih bermakna dalam beberapa minggu lagi.. semoga Allah makbulkan doa kami selama ni..Amin.
Ok itu saja. sekadar nak menghilangkan habuk2 di blog.. :)