Thursday, January 21, 2010

streamyx NETBOOK STAFFPACK


pagi semalam saya pegi meeting @ Bukit mahkamah, ader promotion streamyx.
lpas meeting semua duk bising2 pasal pakej ni..
mmg menarik.
staff tm.
langgan streamyx. contract 3 thn.
tambah 10inggit setiap bulan selama 3 thn .lpas tu bayar mcm biasa.
dapat netbook.
notebook yg kecik halus cumil tu.
mmg la processor atom tapi ok la tu sape nak bagi notebook harga rm360.
harga sebenar rm 1300.
kalo tanak pon bley langgan je streamyx lpas tu balik jual netbook kat adik dgn harga rm700 ke.still untung.kikiki..
tunggu ape lg staff2 tm.p la langgan streamyx skrg.
katanya 3 hari je.tp smlm saya tnya promoter tu.,die ckp sepanjang thn ada cuma booth die buka 3hari.
kecoh kat org kan.. saya tak melanggan pon lg. duk pikir2 ni.
kalo betul sepanjang thn ade chance la nk p beli.
kalo 3hari je.tak dapat la.duit dh tinggal rm80.x sabarnya nk tunggu hari selasa.haha


p/s: sy tgh takot duk sowang2 kat umah ni.fidaus pegi main bola.bkn takot ape cuma cite kat tv sume bengong2 & menakutkan.smpai tatau nk tekan channel ape.last2 kutekan channel 812.LIV vs TOT ..amikkk..tak psl2 tgk bola.

9 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

ingat sy je yg penakut kalo cite seram2....ade geng rupanya...hihi :p

kak maz said...

utk bukan staff takdek ke??

msmilo said...

akak nk apply dh.......tp...ade t&c derang yg x clear..ade yg ckp gini..ade yg cakap gituu..uhuhu...

tp nmpk muaz beratur td..hehe

A.F.A. said...

nadia:hehe..,geng eh..sy mmg x boleh lgsg tgk cite seram..

k.maz:xder lg utk bkn staf..nnt dh ade k.maz bli la.;p

msmilo:wah akak dh apply.yeke,ape yg x clear.
muaz tu sume die nak..sebok je.haha x psl2...

ReD DReaM said...

owh, sy dah apply dah td, huhu... siap kene interbiu ngan wartawan lagik, dr berita harian, siap posing2 amik gambar... lepas tu time nk submit borang tu, fotographer malay mail lak sebuk nk amik gambar sy tgh isi borang ngan akak yg jaga booth tu.. hahahaha.. gelabah cam hape je :p

msmilo said...

bajet glemer abes la tu ..=P

ReD DReaM said...

hahaha... mesti lah nein :p jgn jeles.. kalau nein join td, leh interframe sama2 :D

A.F.A. said...

ya Allah..die g perasan kat sini lak.xleh blah,wakaka

ReD DReaM said...

eleh, awk jgn jeles aienull :p