Monday, February 8, 2010

Happy Birthday

Hari ini adalah hari lahir kawan baik saya..(ayat skema)
Dah lambat saya tulis entry birthday wish sebab birthday die 8 Feb..skrg dah nak masuk 9 Feb..
Tapi takper, saya dah wish dah pagi tadi..hehe

nah amik lagu heppi birthday yg dinyanyikan oleh anak2 kucing awak yg banyak tu...


saje saya letak gamba2 lama masa kami muda remaja.seronok jugak zaman belajar dulu..skrg rasa windu pulak..tp semua pon dh jadi kenangan yg tak boleh kite lalui balik di masa depan..

heee..masa ni dalam lecture hall..kami slalo duk sama bergosssipp..hihi

ini adalah hari yg memalukan sebab kami adalah serupa from head to toes tanpa dirancang...maka kami masa ni terpaksa p makan kat food court lama yg x sedap tu sbb xnak jumpa ramai org...haha


saya sgt kuat time ni..sbb dpt angkat org kurus tp berat...muaz sgt takot kalo2 faiza jatoh...:p

heyy kami menggedik buat aksi org kawenn...skrg 2-2 owg dh kawen..hehehe

ni pon sama aksi org kawen atas pelamin..hahaha

semua ni gamba lpas fyp...tgh bahagia..


ooo.. ooo... ni gamba tak patot tunjuk...:P die sgt gedik memeluk sy..mcm org bercinta..=))


neway., hepi 26th birthday nur faiza ishak aka fiza aka fizz??..hehe..x sangka kita dh tua :P
Semoga sentiasa bahagia.,murah rezeki.,panjang umur..,.. :)

Salam.

9 comments:

msmilo said...

sgt cute gambar aeinull n fiza yg ala ala kawen tuh..heheheh

fizz said...

aauuwwww schweeeeet nyeee ainul :D terharu kite. tenkiu2 so much!! kalau ikutkan byk je lagi gambar tak snonoh kite kan hahahaa

ReD DReaM said...

tetiba sy pon terharu ahaks :D bleh tk letak gambar skandal yg lam lift tu :p

ReD DReaM said...

hah, lupa nk ckp.. part yg aienull angkat faiza tu mmg terkejut, tk sangka, tk diduga.. gilak nye aienull :P heheh

sophea said...

wah...faiza...happy besday......muah muah..suke sgt pink yer

A.F.A. said...

k.aznein, hehe..cute eh kawen sejenis tu..haha kelakar

faiza, hihi welcome.gamba x senonoh byk ..maloo nk letak =))

muaz, yg awk terharu nape..sy kan kuat ape lak tak sangka :-j

sophea busuk ..haha x psl2..

msmilo said...

hahahaha! cute la..ala2 cam sepet nye poster..hik hik

muaz x sangka aienull kuat sbb dia lembikkkk...hahaha

A.F.A. said...

sepet tiru kiteorg la tu...:p

jahat gile k.aznein..nangis muaz nnt..hahaha

ReD DReaM said...

Hep! sesuka je nein ckp aku lembik :-w