Sunday, February 6, 2011

Cuti CNY

Alhamdulillah cuti raya cina baru ni dapat balik perlis.. rasanya last blk bercuti kat perlis masa raya puasa haritu..pastu ada la singgah kejap time ada outstation ..
cuti kali ni balik 5 hari ..isnin sampai jumaat..sib baik balik kl semalam...kalo blk harini tak tau camne jamm..x sanggup nk mengharungi jamm balik jugak semalam...hehe..kalo x., mau 10-12 jam perjalanan...hu hu...
Kali ni TM paksa cuti 1 hari je... ;p 2hb...untung duk KL ada hari wilayah dekat2 ngan CNY..heee ..31hb sy apply replacement ..so total cuti = 9 hari lg..lama..lama...mesti malas nk p keja isnin ni...*yawn*

so blk smlm penat.terus tiido...sampai umah dh 12++ sbb bertolak lewat..,harini bgn agak lewat sbb penat ;p maka lunch kat ayam kampung je...malam baru masak...
Tak tau nk masak apa., tgk ada bihun xtra dlm almari., ada bunga kubis sket...,ada daging xtra sket....so wat bihun hailam..tapi tak jadi..haha..tp boleh la mkn., takder la rasa nk muntah blk kot..;p

cing...cingg..bihun hailam tak jadi...


bihun tak jadi; teh cameron highland; limauuuu
sama je gambar dgn yg sblm2 ni...pinggan tu je la yg ada pun kat umah ni...


yayy ni dia close up bihun hailam tak jadi...:">

tu je lah update.terima kasih.

Assalamualaikum

No comments: