Saturday, January 29, 2011

Teh Tarik Place

Last week pegi lunch kat Teh Tarik Place lepas tgk Faezah Elai kena interbiu dgn Jimmy..part last rancangan yg sy lupa dh tajuk dia tu, tunjuk faezah elai mkn dekat teh tarik place, the curve. tapi malas nk pegi the curve jauh sgt..lpas gugel2.., br tau upenye teh tarik place ada gak kat IOI mall..hihihi.. so pegi sana utk Lunch!..tapi, kol 4..org pun x ramai...

Teh Tarik Place, IOI Puchong


Menu..


Fidaus makan mee rebus.. RM 6.10
tapi die cakap rasanya kureng..tapi saya rasa biase2 je...


Mee mamak is my feveret..sepanjang zaman...Rm 6.50 ..Sedap!.


dh dtg Teh tarik place mesti nak minum Teh tarik..Teh tarik ice Rm 3.30


dalam kedai...kat luar pun ada..lg best tepi balkoni tgk pemandangan tasik...


dah bayar...

Keseluruhannya,, tempat ni macam Ok dan boleh datang lagi... ;)


No comments: