Thursday, July 15, 2010

Friendly Blogger Award

saya dapat keje sekolah..:O
friendly blogger award ;p
first time dapat..hehehe ..besh gak eh.,mengeratkan silaturrahim sesame bloggers eh..hihih
dis one from
ibu darwish
tiqueeee..

kijer skolanye senang je..

1) Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda dan kenapa?
takde nama samaran yg paling suka..sbb nama samaran pun satu je.. aienull...hihi
semua owg pun panggey aienull hehe..spelling nye aienull; sebutnye ainul ..=D

2) Berikan pendapat ikhlas yang ringkas tapi padat tentang blogger yang tag award ini kepada anda. Cadangan, pujian @ kritikan diterima dengan hati terbuka.
ibu darwish@nadia@biras saya ni adalah seorang wanita muda yg gagah & hebat sbb die lah isteri; die lah ibu kpd anak kicik; die lah wanita bekerjaya; die lah student & die jugak blogger yg pandai menulis..hehehe

3) Senaraikan 6 teman blogger yang anda mahu tag untuk menerima award ini yang dirasakan sangatlah friendly:
http://jasinda81.blogspot.com/ - Inda
http://janji2hati.wordpress.com/ - kak Maz
http://meismilo.blogspot.com/ -kak Aznein
http://liltle-sophea.blogspot.com/ -Olink
http://eyedalicious.blogspot.com/ -Eyeda

lagi 1 org sape2 yg rajin wat silakan..hehehe..

ok Assalamualaikum..

1 comment:

kak maz said...

oh kena tag ye.. tak perasan pulak... :D