Friday, July 2, 2010

Panas

Ini baru panas kat dunia.. SubahanAllah..

Alang² tgh panas & busan ni baik la sy tulis blog.. Ofis kami dan yg sewaktu dgnnya dilanda kepanasan sbb takder aircond..,semua bgnan tm ni xder ekon..subhanAllah..bukan la panas berapi., tp berpeluh yg melekit lekit tu..membuatkan badanku belengas., & ofis ni busuk..hihihi...tak der la busuk tp tak wangi..


Pulak tu., sekarang pukol 6ptg., supposed jumaat blk kol 5 tp suami ku yg sgt komited pada pekerjaannya tu slalo nk blk lambat. sedih. hari² ada isu kerja die. smlm sy berjalan menapak ke jrc sbb x tahan tunggu die dlm oven ni., pastu lepak kat ofis die smpi mlm menjelma.hari ni tatau., mcm takder tanda² nak balik.


Lunch td., sy ngan hazirah pegi midvalley.kuar awal., blk lambat sbb nk duk lama cikit dlm ekon...nanana..kami lunch kat saya punya feveret restoren ever after..wawawa..Belanga. apa lagi sy wajib mkn "nasi kerabu with Grilled Beef Tenderloin"..wahhh sedap..sekarang lapar balik sbbb teringat..yummiee...






Wiken., saya bakal duduk sorang kat rumah sbb Firdaus kena pegi team building kat Morib..
Mungkin saya akan mendobi rumah utk mengelak kebusanan..sobbss..


Assalamualaikum..

Semoga kita tidak termasuk dalam golongan yg akan kepanasan di Akhirat kelak :(

No comments: