Friday, February 13, 2009

Tempat Duduk Percuma

Tiada caj bahan bakar pada kesemua destinasi domestik & antarabangsa kami!

awal minggu aritu air asia wat iklan ni.,
Tempat duduk percuma datang lagi..




Love2 saya bergelut nak dapatkan tiket tu..nak pegi mane? pegi Jakarta je sbb die berhajat--nak bawak family die..hehe.. Plan nk pegi awal.,tp tiket murah bulan oct-Dis..ok la tu xder la tergesa2 sgt..

Love2 saya dari pagi duk tekan2 klik2 bli tiket sampai x wat keje lain..haha..last2 ptg baru berjaya. kiteorg akan pegi 6org -lg 2 tu abg & akak ipar die yg kawen same kiteorg aritu..hehe
tp..bulan 11 nnt..insyaAllah...lambatnye lagi..hehehe

&yeaa the tickets ialah sangat murah..kut? ntah..we got rm96 per person Return.

Salam.

4 comments:

kak maz said...

yey pegi melancong... beshhnya i pon bergelut nak mendapatkan teket.. destinasi? rahsia duluk...

theFgirl said...

tiada rahsia antara kita la kak mazz :p

ReD DReaM said...

saya pegi bandung bln 11 ngan pegi hongkong bln 1 thn dpn.
2 2 dpt ticket rm0
hehehe
tk saba nk tunggu...

ar3lynn said...

aaaaaaaaaaahhh teddakkkkkkk..saya masih lagi bergelut utk mendapatkan yang terrrrrmurah!