Wednesday, January 14, 2009

edisi skema

the lady with 2oo9 resolutions nampaknye begitu bizi..;p
last week sgt bizi menyiapkan file2 project yg nk di audit..& smlm file sy telah di audit & rupenye sgt banyak yg xcukup=file tak complete..huhu
so after auditing tue., the lady with 2oo9 resolutions comes out with the new resolution or extra resolution iaitu mahu menjadi seorang pekerja yg smart= pekerja yg teratur dan tidak pening.
& pagi td saya dtg ofis dgn semangat yg berkobar..sy dh berjaya masukkan sume document2 mengikut file masing2 yg sy create sendiri...so skrg meja sy sgt kemas berbanding dulu..hihihi..
besides, sy sgt gembira kerana projek2 under saya samada new node atau re-engineering sumenye berjalan lancar dan boleh complete before due date berbanding thn lpas asyik terlepas RFS..hihi..
so january dh hampir nak habis..lg 2weeks je..calendar dh full kena conteng..,full of activity..i mean activity2 kerja di central&northern tp 1 site pon sy tak turun..kerana sy sgt malas dan tak nak tinggal org rumah..(die tinggal sy xpe..^_^ sy isteri mithali) hihi..tp february kena kot kuar jalan2 di utara.,jadi engineer kejap..mau kumpul duit byk..nk p holiday..hihii..
ok lah..mari benti tulis..
assalamualaikum...

3 comments:

aerod said...

sayang laki tinggal-tinggalkan.. hehe

aQuaVinCCi said...

weeee. gumbira mendgr fiet yg semakin ceria ni :D

mIzzb3rrY said...

mari kite bsama2 gigih mencari duit..ahahaa.i xleh ikut sama ke g holiday..:p