Thursday, May 6, 2010

No Title

Makin lama makin malas saya update blog..

harini hari cuti saya.. hari cuti menara tm & annexe. ganti cuti buruh aritu. kalau public holiday hari sabtu, kena amik cuti ganti dlm masa sebulan..tp kali dh ditetapkan org kat menara & annexe kena amik 6/5 memandangkan 6/5 ada mesyuarat agung ape ntah kat menara.x pasal2 nak brief kat sini...hehe

satu hari ni.,sy duk sowang kat umah.tido, main laptop tu je sy wat..masak nasi goreng telur je.skrg tgh tunggu adamaya..haha ..apsal sy suka tgk cite tu eh.tp citer tu ramai peminat eh., sy mmg suka sbb sy mmg suka lisa surihani.hehe.pastu sy mmg suka tgk muka sein tu :o hehehe..pastu ade pulak budak kecik mia sara tu yg comell teramat.

ok citer dh start..sy akan smbg menaip bila iklan..

minggu ni makan free je.seronok.minggu org baru lpas dpt bonus.hari isnin ader org banje; hari selasa ada org banjer, hari rabu pon ada; hari esok..harap ader lg..hihihi jd save duit sy seminggu...
citer bonus..sy ada berita gembira untuk saya. di saat2 duk sedih dpt bonus sikit sbb dpt performance rendah tu.(boo!) hati terubat bila Agm saya dgn baik hati nominate saya utk dpt Gceo merit award. hehe..tengok,,,


dapat extra bonus.tader la miskin tahap gaban ;p hehehhe..
mmg miskin pon sbb dh lama tak pegi outstation..sbb bos dah tak paksa..; mmg saya kena ada org paksa baru nak pegi kot..kalau tak, mmg malas,.dh sendiri malas.,sendiri xder duit,.

last week sepatunya sy pegi penang tp cancel last minit, sbb sy blk kuantan..mak mentua masuk hospital.,3mgu lpas masa sy blk ktn MIL ok je.. tp hari kiteorg nk blk kl tu; pg2 tu tetibe mcm skt di bhgn belakang peha ke atas tulang buntut atau atas pinggang sy x pasti. sy tak berani urut2 w'pun sy pakar urut(hehehhe.. urut diri sendiri boley la..)..pastu MIL panggey org urut..p mcm lg skt je kut. kiteorg terpaksa blk kl gak dgn fikiran die akan baik.mungkin terseliuh..tp sy suh fidaus bitau suh die pegi hospital.

pastu pendek cite.. lpas jmpa Dr.kena cucuk & tak baik lg .pastu kena msk hospital.now, MIL tgh wat rawatan yg kurang praktikal or tak berapa berkesan..supposed kena operation tp sbb MIL nk pegi umrah lg 2weeks takot x sempat baik kalo operate. ape pon.,doa je la semoga dipermudahkan..insyaAllah..
hari tu 1st time sy tdo hospital ngan fidaus..hehe..sejuk gile mcm tdo kat london..;p lpas subuh smbg tdo ; pstu sedar2 Dr. dpan mata tgh wat check up,..maloo..hehehe...

wiken ni tatau lg nk wat ape.plan nk g tgk baby ofismet yg dh berusia 2weeks..last week nk pegi x kesampaian.. x sabar nk tgk baby hazirah..,tgk dlm gamba comelll sgt..hehe..

ok lah nk benti menaip..jap lg fidaus blk..

Salam

2 comments:

msmilo said...

congratsss .. dapat merit ;)

A.F.A. said...

tq kak aznein..hehe