Thursday, November 5, 2009

mari Cuti Cuti

assalamualaikum...

"Saya akan bercuti bermula 6/11/09 hingga 12/11/09 & tidak mempunyai akses ke email & juga tidak melalui handphone. Sebarang masalah bolehlah berhubung dgn rakan sekerja saya______atau manager saya_______.TQVM"... skema tak ayat..hihihi..tu out of office assistant saya letak..seronok btol bila henfon tak berdering seminggu..sy akan pegi bershopping..tak jauh pon.,setakat jakarta & bandung saje..blum duit byk jln2 jauh..hehe..pegi 6 org dgn MIL & FIL & 2 ILs lg..lama jugak 6hari..tlg doakan keselamatan kami..selamat pergi dan selamat pulang insyaAllah...:)

ohh..last weekend kami pun cuti2 malaysia jugak..kat Tiara Beach Resort buat kali ke-2..last time dgn adik beradik ipar & anak2 buah sekalian..seronok main air dgn budak2..tp kali ni dgn DDN Family Day...x baper sewonok sbb xder budak..,:( owg lain sume ade anak2 so enjoy laa main..sy amat la busan..haha..tp sewonok jugak 2nd day bersukaneka..w'pun grup DDN1 kalah tp tetap besh..yg penting DDN1 menang tarik tali..nmpk sgt DDN1 sume badan besar2 dabak temasuk laa daling ku...hihihi...
& yg plg besh lucky draw ku..dpt Smart tag..smart tag tu kalo nk bli mmg tak la..dh ade touch n go pon sama je..tp kalo dpt tu sesuatu yg best..hehe..
sbenanya hadiah lucky draw sume sama harga rm130..sume pon dpt..cuma brg nye je lain2..yg lain tu mcm tupperware;voucher;periuk;blender..haha tanak2..x besh..sib baik kami dpt yg besh..

ok lah..itu je la..nk p kemas sikit2..bye2..

assalamualaikum...

p/s; saper2..tlg angkat ayam & daging saya kat cafe tu..nnt basiii :(

2 comments:

tengku azri said...

x blk lg ke? apsal bos lak yg wat PO..? bkn dh hbs cuti ke?
PO byk2 ni, pesan la kat kwn2, wat betul2... sy ada kije lain gak (LD, delivery, PO-PO contract lain bla3)...kalu nak cpt PO, kena la elakkan error. at all cost.

A.F.A. said...

dh balik tengku..jumaat lpas br msk kije..br 2hari kije sejak blk..kebizian dgn mende lain..kna outstation lg...bos tlg wat PO last week budget br masuk 10mill kena abihkan segera..
byk error ke...tu lah kalo dh byk2 sgt kna wat error pon x pasan..nnt sy pesan kat diri sendiri n dieorg..jgn stress