Wednesday, March 18, 2009

Mg2 Family Day

Salam… dah lama x update blog.. byk citer terlepas nk tulis..hehe…2-3 weeks ni full of activity,..activiti weekend la..last 3 weeks., mak mentua sy dtg.. ,pegi shopping kat masjid India n Nilai 3..bli brg kawen.sewonok pilih2 brg kawen..tingat last year..heehe..2 mlm mak mentua sy tdo umah kiteorg dan 2 mlm dieorg dinner kat umah sy =D dan 2 mlm tu jugak lahhhh lif umah kiteorg rosaakk! Sungguh x bernasib baik…dieorg tpaksa panjat tangga 10 tingkat tu tmasuk la akak ipar yg tgh pregnant 7mnths tu..huwaaa begitu jahat lif itu.

Last 2 weeks plak.,xde la byk activiti sgt cuma kiteorg pegi kenduri kawenn lagiii..musim kenduri kawen dh bermula blk..sewonok btolll mkn nasi kenduri…yummy yummy..






& last week.,kiteorg pegi cuti cuti malaysiaaaa…tmpt keje love2 saya punye family day @ genting… pegi jumaat balik ahad…w’pun kat genting je,,tp sy syok sbb dh lama x jalan2,..eh bukan dh lama…mmg xde..i mean xde pegi hanimun..so ni mcm kunun2 hanimun la..w’pon family day tp kiteorg byk spent time togede2 je bercinta..wahaha..tp x byk sgt mende fun yg sy wat kat sane..sy xde naik roller coaster.,sy xde naik solero.,sy xde naik segala2 mende menakutkan tu..cukup la skali dolu2 zaman remaja riang..hehe…aritu sy cuma naik boat yg jalan kedek2 tu.,main go-cart sume yg x takot..Cuma 1 je naik ship tu..tu pon dh menjerit2 mcm antu padahal xde la takot sgt kut..tindakan refleks haha..hey boley x sy nk tunjuk gamba.. *blush*

kena simbah ngan cekelat






tjumpa my twin kat cermin




10.10 jam cekelat




love2 suka ikan ;p




love2 main sowang2
sy main go cart je :D

tu je..nnt upload lg :p skrg sy kat perlis outstation,..sungguh pnat..lpas blk dr genting esoknye terus g perlis..esok nye plak dr perlis g lg sg petani.pastu a.star..pastu arini survey kat kangar..esok pg blk kl...tp arini free cket..pg td je keje..pastu lepak..love2 sy kat pd skrg tgh survey jugak..hehe..sj poyo2 cite..jgn mara...tatta.



assalamualaikum..

4 comments:

mIzzb3rrY said...

ahahaha..agaklaa poyo jugakkk :p

theFgirl said...

haha..xpee skali skala poyo..i nk cite ngan u tu sbenanya.:))

Jismin Yusoff said...

aienull still pakai the sama number ke?

rasa mcm rindu sgt nk jumpa kamu. tatau kenapa. ;-)

theFgirl said...

hai jis...windu ke..kite pon windu hehehe..number xsama...xtau jis ada ke x number baru org..019-751 2606 =D
calling2 la nnt ..